joi, 21 aprilie 2016

Book Haul Aprilie 2016

Salut! Ce mai citiți ?

De curând s-a deschis la mine-n oraș o librărie foarte mișto, Casa Cărților se numește și până azi nu am avut ocazia să intru. Dacă sunteți din Slobozia, bănuiesc că știți de promoția cărților Humanitas. Cumperi două cărți și beneficiezi de reducere 99% la o carte aleasă de tine. Practic primești una
gratis. Vă recomand cu drag să mergeți!
Deci, astăzi am intrat și eu acolo, având în plan să-mi cumpăr maxim 2 cărți. Mda. După cum se vede în poza de jos, mi-am luat 4. Sunt un bookaholic, știu! =D


Prima carte pe care am achiziționato a fost Maestrul și Margareta de Mihail Bulgakov. Eu nu am citit până acum clasici și deja am început să mă satur de cărțile younadult, care sunt la fel toate. Sper să-mi placă și o să urmeze și recenzia ei în curând.


A doua a carte este M-am hotărât să devin prost de Martin Page. Am auzit că este o carte foarte amuzantă și nu are mai mult de 150 de pagini. Presupun că o voi citi într-o după amiază de vacanță.

A treia carte este O mie de Cocori de Yasunari Kawabata. De cartea asta am auzit de la Simona de la Secretele Cărților. Știu despre ea că a luat Premiul Nobel pentru literatură și că dezbate o temă foarte interesantă pentru mine, și anume, ceaiul.

Ultima carte am primit-o gratis și chiar am început s-o citesc. Este vorba de Cea mai frumoasă carte din lume de Eric Emmanuel Schmitt. Inițial am vrut să iau Oscar și Tanti Roz însă nu a fost pe stoc. Am citit deja două povestiri din cartea asta minunată și nu pot să spun decât că e perfectă pentru perioadele de reading slump.

Voi ce cărți v-ați mai luat ? Aștept părerile voastre despre aceste cărți în comentarii, dacă le-ați citit și nu uitați să mergeți la librăria Casa Cărților, dacă sunteți din Slobozia.

miercuri, 20 aprilie 2016

EMO RABBIT

Hei, Cine mai scrie pe Wattpad ?
Eu deja am terminat o povestire și sunt gata să o încep pe-a doua. Ce părere aveți ? Credeți că o să aibă succes ? 
Puteți vedea coperta și descrierea în josul paginii. Aceasta va fi o nuvelă și nu va avea mai mult de 6000 de cuvinte. 


Ce s-ar întâmpla dacă Iepurașul de Paște, ar trece prin crizele adolescentine ? De la presiunea de a fi popular printre Moș Crăciun, Duhul de Anul nou și Jack din noaptea de Halloween, până la hormonii ce-i dau bătăi de cap atunci când se îndrăgostește de Valentine's Day. E complicat să fii adolescent, nu ? Unii spun că adolescența e cea mai grea perioadă a vieții, dar nu despre asta o să vorbim, ci despre cum Iepurașul de Paști încearcă să distrugă restul sărbătorilor și să le înlocuiască pe fiecare cu câte o tradiție de Paști. Face-ți loc, intră EMO RABBIT !
Powered By Blogger

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *